18 Eylül 2007 Salı

oda ve stand

Şimdi en büyük mesele evde bir oda ayarlamaktı, artık bir sürü büyük hatta boş odası olan bir ev yoktu. Dolayısı ile bir odanın bir bölümünde kendimi konuşlandırmalıydım. Allahtan sevgilim bu konuda bana en çok destek olan kişi :) :)

Burası eski çalışma odamdı, duvarları kırmızı boyalı ?, çalışma masası kurulup hiç çalışılmayan fitness aletleri, içleri kitap dolu iki dev dolap, vs. vs. vs.

Önce sevgilimin de hiç sevmediği dolapları sökerek apartman görevlisine alet edevat dolabı yapması için vermekle başladım ( böylece dolapları acaba naparım derdinden kurtuldum ne kötüyüm ... ama işe de yaradı mehmet kullanıyor onları ve çok memnun )

Daha sonra şekilde de görüldüğü üzere iyice karanlık olan bu odayı tekrar beyaza boyama ile devam edildi, allahım yahu kırmızı boyalı bir odayı tekrar beyaza boyamak ne zormuş !!!!Neyse başardım boyamayı, söylemeliyim ki kötü bir buyacı olduğumdan benim için boya işi kolay olmadı :)

Olsun şimdi standı koyacağım duvar en azında tertemiz bem beyazdı.

Dioramanın standı 1.00 x 3.80 boyunda olmalıydı. Böylece düz bir stand olacaktı. dardı ama odada daha başa şeyler de olacağından en fazla bu olabiliyordu.

Saha önce edindiğim tecrübelerden sunta standın ne kadar büyük dert olduğunu biliyordum bu nedenle 2 adet 1x2 ve 2 adette 1x1.80 kontrplak kestirttim ayrıca 3 cm eninde çıtalar da aldım kontrplakları üst üste koyup yanları ve ortayı ise cıtalarla karkas yaparak bunbları da aralıklı tutaralk çok hafif bir stand elde ettim

Hiç yorum yok: