18 Eylül 2007 Salı

Stand üzerinde çalışmalar


Artık bir stand olduğunua göre karşısında üzerine ray koymadan yalanıp durmak olmazdı. Ben bir mühendislik dehası olmadığıma, ray açı ve ölcülerini falan da ezbere bilmediğime göre en eski usülle gidecektim yani deneme yanılma, hiç bir şeye telaşım yok, üstelik hayatımdaki en önemli şey buı değil, vaktim oldukça aklıma birşeyler geldikçe yapacağım. Hayatımda yer vereceğim çok keyifli şeyler olduğuna göre bu hepsinin önüne geçmeyecek. Bu bakımdan hırs içinde değilim elbette şu standın üzerinde bişeyler yürüsün istiyorum.

Bu konuda çooook bilgin ve bilgiç olmadığımdan, keyifle doğruyu bulacağım, elbette ufak tefek kopyalar çekeceğim ama kendimi hiç kasmayacağım, sonuçta benim hoşuma gidecek birşey olacak bu.

Ben de ilk fursatta rayları kafama göre dizmeye başladım, rahat rahat hiç canımı sıkmadan, o öyle yapılmaz bu böyle olmaz demeden .

şöyle bir iki adım attım

Birşeyler oluşuyor ve tabii keyif veriyor bana ama daha yol o kadar uzun ki, biliyorum ki bir diorama hiç bitmez yalnızca bitmiş gibi görünür.
Bu arada yapılanlar bazen saklanır ama genellikle en keyifli hal akşam eve en büyük destekçi sevgiliye işte şunu yaptım işte bunu yaptım demek zavallı kadıncağızdan her defasında da olumlu bir bakış beklemektir......

Hiç yorum yok: